fbpx
a

Velkommen til Gråskov Yoga. Brug gerne menuen i toppen af siden eller søg nedenfor.

 

0
  • No products in the cart.
 

Privatundervisning

Privatundervisning

Privatundervisning i yoga og mindfulness i Odense

Jeg tilbyder privatundervisning i yoga og mindfulness i Odense til dig, som ønsker et program tilrettelagt til dig samt min fulde opmærksomhed.

 

Hvorfor privatundervisning? 

Yoga kan afhjælpe fysiske ubehageligheder som hovedpine, rygsmerter, belastede skuldre, musearm, udfordret fordøjelse m.m., hvilket ofte er konsekvenser af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og en lidt for travl hverdag. De meditative aspekter af yoga hjælper til at mindske uønsket og langvarig stress.

En privattime er der, hvor vi fokuserer på netop det, som du har brug for – det kan være særlige stillinger, du gerne vil mestre, finde ro i en travl hverdag, opbygge større styrke eller noget helt fjerde.

 

Hvordan foregår det?

Jeg tilbyder undervisning i yoga eller mindfulness og tilrettelægger undervisningen og øvelserne efter de specifikke behov.

Vi vil booke os ind i nogle lokaler vi kan være, så kan øve os i fred og ro. Derfor underviser jeg ikke i eget hjem – hverken i mit eller dit. For at skabe ro omkring arbejdet på yogamåtten eller med mindfulnessøvelserne kræver det at vi for en stund kommer væk fra vasketøjet, familien og den energi, der nu engang følger med derhjemme.

Første gang mødes vi til en samtale, hvor vi taler os ind på de behov du har og lægger derefter en plan for forløbet.

 

Hvornår foregår det?

Når det passer dig!

 

Hvad koster det?

Det første møde koster ikke noget.

Herefter koster én yogatime eller mindfulnesstime:

700,- ekskl. moms

+ leje af lokale (ved leje af Jordnær Yoga er prisen 200,- for en time).

Kontakt mig, hvis du vil vide mere