a

Velkommen til Gråskov Yoga. Brug gerne menuen i toppen af siden eller søg nedenfor.

 

0
  • No products in the cart.
 

Privatundervisning

Privatundervisning

Privatundervisning i yoga og mindfulness i Odense

Jeg tilbyder privatundervisning i yoga og mindfulness i Odense til dig, som ønsker et program tilrettelagt til dig samt min fulde opmærksomhed.

 

Hvorfor privatundervisning? 

Yoga kan afhjælpe fysiske ubehageligheder som hovedpine, rygsmerter, belastede skuldre, musearm, udfordret fordøjelse m.m., hvilket ofte er konsekvenser af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og en lidt for travl hverdag. De meditative aspekter af yoga hjælper til at mindske uønsket og langvarig stress.

Privatundervisning er der, hvor vi fokuserer på netop det, som du har brug for – det kan være særlige stillinger, du gerne vil mestre, finde ro i en travl hverdag, opbygge større styrke eller noget helt fjerde.

 

Hvordan foregår det?

Vi starter med et indledende møde, hvor vi taler os ind på, hvad du har af behov og ønsker til et program, dvs. særlige opmærksomhedspunkter, skader der skal tages hensyn til, længden på et programmet mv. På dette møde aftale vi desuden en ny mødedag indenfor en nær fremtid, hvor vi gennemgår det særligt tilrettelagte program, som jeg imellemtiden har sammensat til dig. Her vil der være god tid til at stille spørgsmål til de forskellige øvelser, som vi går igennem i et roligt og nærværende tempo.

Du får:

  • Indledende møde på 30 minutter, hvor vi taler os ind på dine særlige behov og ønsker. Mødet kan foregå telefonisk eller i min klinik efter behov.
  • Privatundervisning med min ubetingede opmærksomhed i 60 minutter, hvor vi gennemgår dit særligt tilrettelagte program, og hvor du har god tid til at stille spørgsmål til stillingerne og øvelserne. Dette finder sted i min klinik.
  • Et særligt tilrettelagt program til dig, som du får med hjem + tilsendt som PDF på mail.

Hvornår foregår det?

Det finder vi ud af i fællesskab 🙂

 

Hvad koster det?

1300 kr.

Jeg er SÅ klar til at booke privatundervisning!