fbpx
a

Velkommen til Gråskov Yoga. Brug gerne menuen i toppen af siden eller søg nedenfor.

 

0
  • No products in the cart.
 

Om Sarah

Præsentation af Sarah Gråskov

Om Sarah Gråskov

Gråskov Yoga er drevet af Sarah Louise Gråskov. Sarah er uddannet yogainstruktør ved Yandara Yoga Institute og registeret hos Yoga Alliance. Hertil har hun flere videreuddannelser bag sig, herunder:

  • Yin yoga hos Sarah Powers
  • The Power of Awareness med Jack Kornfield og Tara Brach
  • Reiki I
  • Naturterapi uddannelse
  • … og er pt. under uddannelse som kropsterapeut.

Hun har dyrket yoga siden 2011 og nyder den ro og velvære, det giver. Sarah er bosat i Odense.

LÆS MERE OM SARAH GRÅSKOV'S YOGA CV

Jeg interesserer mig for det hele menneske

Krop

Jeg har altid været meget kropslig og har altid bevæget mig meget. Jeg er evigt legende og nysgerrig på at holde min krop funktionel og udfordre den samtidig med at lytte til den og give den ro og hvile, når den beder om det. Min tilgang til kroppen er, at den indeholder en masse visdom, som vi kan få adgang til, hvis vi blot lytter indad. Derudover er kroppen dybt forbundet med sind og følelser, da alt vi oplever gennem livet lagres i kroppen. Kroppen husker simpelthen.

Mit ønske og håb er, at jeg gennem min egen praksis – på yogamåtten, meditationspuden og behandlerbriksen hele tiden lærer min egen krop at kende og dens signaler og behov. Og at jeg gennem mine egne erhvervede erfaringer kombineret med min faglige viden kan støtte dig i, at du mærker dig selv og din krop på en kærlig og nænsom måde. Når først vi har checket ind hos os selv, lige nu og her, i den krop vi nu engang har, åbner der sig en rejse af erkendelser og indsigter omkring, hvem vi er, og hvad der driver os helt ind fra sjælen. Jo større kontakt til kroppen, jo større kontakt til og forsåelse af sind og følelsesliv.

Sind

Med et meget aktivt sind og med mange mentale flugtture fra nuet gennem hele min ungdom og indtil slutningen af 20erne, kender jeg om nogen til, at sindet kan spille mig et puds. Jeg har til tider følt mig fanget af mit eget sind – nærmest som en fjende, inde i mit hoved. Andre gange har mit sind været min flugtvej væk fra nuet og ind i dagdrømmeriet.

Meditation og forståelsen af samspillet mellem sind, krop og følelser har været min vej tilbage til nuet. Og det er en daglig praksis for mig. Jeg kan stadig have tankemylder. Forskellen er nu, at jeg ikke lader det mig slå ud, men hele tiden træner at komme tilbage til nu og her, helt kærligt. Jeg ønsker at støtte dig i at blive ven med dit eget sind. Som en del af processen er det sundt at stille sig undrende til sit eget sind. Er den her historie, jeg fortæller mig selv lige nu sand? Og hvordan kan jeg støtte mig selv mentalt, så jeg opnår det, jeg rigtig gerne vil opnå i livet? Gennem yoga, meditation og behandlinger kan du nå langt mod et mere afbalanceret sind – et sind i ro og et sind fyldt med taknemmelighed. Gennem kontinuerlig praksis kan du også lære at grine af dine tanker og ikke tage dem så seriøst.

Følelser

Jeg har gennem mange år arbejdet med at bearbejde traumer og følelsesmæssige blokeringer. Processen har ikke altid været nem, men den har uden tvivl været det hele værd. For i sidste ende, så afhænger min måde at forholde mig til verden og mine omgivelser på, hvordan jeg forholder mig til mig selv, og det jeg har med mig. Og min største gave til mig selv har været og er fortsat at blive ved at forstå og skabe bevidsthed på, de følelser jeg navigerer med i verden.

Selvom din historie er unik, og min er unik, er det som forbinder os, at vi deler evnen til at føle sorg, glæde, forvirring, forelskelse, frustration, vrede, mildhed og meget mere. Der er meget heling at finde, når bare du tilllader dig selv at føle det, du føler. Uden at undskylde. Uden at ignorere det. Mit ønske er at vise dig, at det er muligt at omfavne og elske hele dig. Med alt hvad du indeholder af skam, skyld, frustration, vrede, ja you name it. De følelser er universelle, og der er intet forkert i at føle sådan. Vi kan lære at tillade følelserne at være der – og uden at identificere os med dem.