fbpx
a

Velkommen til Gråskov Yoga. Brug gerne menuen i toppen af siden eller søg nedenfor.

 

0
  • No products in the cart.
 

Om Sarah

Præsentation af Sarah Gråskov

Om Sarah Gråskov

Jeg hedder Sarah, og jeg er glad for, at netop DU læser med her på min side. Noget må have draget dig herind, og jeg er oprigtigt glad for, at du er her.

Mit fornemmeste formål med Gråskov Yoga er at skabe rum for, at du kan være lige præcis den, du er. Jeg arbejder både med sind, krop og sjæl, da jeg har erfaret på egen krop, at de tre hænger uløseligt og smukt sammen.

Hos mig kan du derfor nære din krop, sind og sjæl på forskellige måder:

  • Yoga
  • Kropsterapi
  • Naturterapi
  • Reiki

Mine forudsætninger for at stå her og tilbyde disse ydelser baseres på mange års erfaring med både yoga, meditation og terapi. Gennem mange års arbejde med mig selv, står jeg nu med en selvkendskab og selvkundskab, som gør, at jeg ikke flygter fra mig selv, men forbliver nærværende med det, der nu engang opstår inde i mig. Også når det flår og river indeni. Jeg har været nede at bide i græsset med både depression, angst og stress, og om nogen kender jeg til, at min krop og mit sind kan være et sted for både sorger og glæder. Mine erfaringer og min evne til at være med mig selv – alt hvad der er mig, på godt og ondt – gør også, at jeg ikke er bange for at stå sammen med dig, mens du dykker ind i det, der er dig.

Så spørgsmålet er blot:  Er du klar til at møde dig selv?

Tak fordi du læser med. Tak for din tillid. Tak fordi du er dig. Jeg glæder mig til at møde dig.

Kærligst

Sarah

LÆS MERE OM SARAH GRÅSKOV'S YOGA CV

Jeg interesserer mig for det hele menneske

Yoga

Jeg har både hold til dig, som er helt ny til yoga eller erfaren ud i yogaens forunderlige univers. Der er hold til dig, der gerne vil have sved på panden og også til dig, som søger rolige stræk og kropslig hvile. Fra august finder du mig med faste ugentlige hold hos Jordnær Yoga på Læssøegade i hjertet af Odense. Læs mere og tilmeld dig allerede idag her: www.graaskovyoga.dk/yogakalender.

Kropsterapi

Døjer du med nakkespændinger, hovedpine, rygsmerter, fordøjelsesproblemer mv. eller oplever psykiske belastninger som angst, stress, depression og udbrændthed, så kan kropsterapi være noget for dig. Jeg er i fuld gang med at uddanne mig som kropsterapeut hos Totum skole for kropsterapi og tilbyder derfor pt. elevbehandlinger. Læs mere og book din tid her: www.graaskovyoga.dk/kropsterapi.

Naturterapi

Ønsker du bevidsthed og at arbejde dig ind til kernen af en problematik, så kan en naturterapeutisk session være noget for dig. Og bare rolig – naturterapi er ikke en overlevelsestur. Vi opholder os blot i naturen og arbejder terapeutisk med den problematik, du gerne vil have belyst. Ved at opholde os i naturen kan vi bruge naturen som assistent og gå undersøgende og sansende til værks i forhold til at få perspektiver på din problematik. Læs mere og book din tid her: www.graaskovyoga.dk/naturterapi.

Egenomsorg er en kontinuerlig praksis

Reiki

Reiki er en nænsom energibehandling, hvor du bliver ladet op energetisk med energi fra universet. Behandlingen foregår i naturskønne omgivelser. Ved at prioritere dig selv og din energi og samtidig får tilført energi, giver du din krop og sjæl de bedste forudsætninger til at finde ind i balance. Læs mere og book din tid her: www.graaskovyoga.dk/reiki.