fbpx
a

Velkommen til Gråskov Yoga. Brug gerne menuen i toppen af siden eller søg nedenfor.

 

0
  • No products in the cart.
 

Om Gråskov Yoga

Præsentation af Sarah Gråskov

Om Sarah Gråskov

Gråskov Yoga er drevet af Sarah Louise Gråskov. Sarah er uddannet yogainstruktør ved Yandara Yoga Institute i 2017 og RYT200 registeret hos Yoga Alliance. Hertil har hun flere videreuddannelser bag sig, blandt andet 70RYT i yin yoga hos Sarah Powers, The Power of Awareness 7 ugers kursus med Jack Kornfield og Tara Brach og pt. under uddannelse som naturterapeut. Hun har dyrket yoga siden 2011 og nyder den ro og velvære, det giver. Sarah er bosat i Odense.

LÆS MERE OM SARAH GRÅSKOV'S YOGA CV

Det betyder yoga for mig

Fleksibilitet og yoga

Flexibilitet

Gennem fysiske yoga øvelser opnår jeg større fleksbilitet og velvære i kroppen. Min krop er mindre stiv, og mine muskler bliver bløde af den kontinuerlige fysiske yogapraksis.
Egenomsorg er en kontinuerlig praksis

Ro og velvære

Yogaen er for mig mit helle, hvor min krop og sind finder ro, hvor jeg kan være til stede i nuet, og hvor jeg finder ind til stilheden.
Giv slip og lad yogaen guide dig

Fysisk og mental styrke

Min kontinuerlige fysiske yogapraksis gør, at mine muskler opnår større styrke og stamina, og jeg derfor går gennem dagen med større overskud og nærvær.