a

Velkommen til Gråskov Yoga. Brug gerne menuen i toppen af siden eller søg nedenfor.

 

0
  • No products in the cart.
 

Firmayoga og mindfulness

FIRMAYOGA

Hvorfor firmayoga? 

Yoga kan afhjælpe fysiske ubehageligheder som hovedpine, rygsmerter, belastede skuldre, musearm, udfordret fordøjelse m.m., hvilket ofte er konsekvenser af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og en lidt for travl hverdag. De meditative aspekter af yoga hjælper til at mindske uønsket og langvarig stress.

 

Hvordan foregår det?

Jeg tilbyder undervisning i yoga enten som en fast del af hverdagen eller som et enkelt arrangement i forbindelse med en medarbejderdag. Alle kan være med – ung som gammel, mand som kvinde, smidig som stiv som et bræt. Jeg tilrettelægger undervisningen og øvelserne efter de specifikke behov – ofte med fokus på at løsne op i kroppen, samt at få hovedet til at slippe to-do-listerne for en stund.

 

Hvornår foregår det?

Præcis når det passer! Jeg kommer til jer, og det eneste, det kræver, er:

  • Fast tidspunkt (før/efter/under normal arbejdstid)
  • Mødelokale, hvor borde og stole kan ryddes til side
  • Deltagere medbringer egen yogamåtte

 

Hvad koster det?

Et ugentligt yogahold særligt tilrettelagt til jer eller et enkelt yogahold i forbindelse med en motionsdag af 60 min. varighed – max 25 pers. pr. hold.

I alt kr. per hold.: 1000,- ekskl. moms

 

Halv eller hel medarbejderdag med fokus på yoga og mindfulness, skræddersyet til jer af 3 el. 7 timers varighed.

I alt kr. 3900 (halv dag) eller kr. 6900 (hel dag), begge ekskl. moms.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud
Yoga i virksomheder kan styrke medarbejderes koncentration og holdning

 

FIRMAMINDFULNESS

Hvorfor investere i mindfulness undervisning for sine medarbejdere?

Mindfulness vinder indpas rundt omkring og med god grund. Mindfulness og meditation er teknikker, hvor man træner at være bevidst i nuet, med det der nu engang måtte være. Hvis tankerne hvirvler omkring, kroppen gør ondt eller pulsen halser derud af – så handler mindfulness om at træne at være bevidst og opmærksom på det, der er. Mindfulness kan dermed blive et dagligt helle, hvor krop og sind mødes og giver medarbejdere værktøjer til at bruge mindfulness gennem hele dagen. Til gavn for dem selv og til gavn for virksomheden.

Det er bevist, at mennesker, der lever i en mindful hverdag, er gladere, har mere overskud og er mere effektive – både privat OG på jobbet. Derfor er mindfulness og meditation vigtige værktøjer til at holde stress for døren og skabe noget indsigt til at mærke efter og sige fra – inden det går galt. Desuden er stresssygemeldinger omkostningsfulde – for den enkelte medarbejder og for virksomheden/organisationen. Det giver derfor god mening – på økonomisk og menneskeligt plan – at tage fat i problemet langt før, det udvikler sig til reel stress.

 

Hvordan foregår det?

Jeg tilbyder undervisning i mindfulness enten som en fast del af hverdagen eller som et enkelt arrangement i forbindelse med en medarbejderdag. Alle kan være med. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Jeg tilrettelægger undervisningen og de specifikke mindfulness øvelser efter de specifikke behov, I måtte have.

 

Hvornår foregår det?

Præcis når det passer! Jeg kommer til jer, og det eneste, det kræver, er:

  • Fast tidspunkt (før/efter/under normal arbejdstid)
  • Et mødelokale

 

Hvad koster det? 

Et ugentligt mindfulness hold særligt tilrettelagt til jer eller en enkelt session i forbindelse med en medarbejderdag af 60 min. varighed – max 25 pers. pr. hold.

I alt kr. per hold.: 1000,- ekskl. moms

Halv eller hel medarbejderdag med fokus på mindfulness (og evt. yoga, hvis det ønskes) skræddersyet til jer af 3 el. 7 timers varighed.

I alt kr. 3900 (halv dag) eller kr. 6900 (hel dag), begge ekskl. moms.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud
Mindfulness undervisning i virksomheder