fbpx
a

Velkommen til Gråskov Yoga. Brug gerne menuen i toppen af siden eller søg nedenfor.

 

0
  • No products in the cart.
 

Yoga & mindfulness

Mindfulness undervisning i virksomheder

Yoga i Odense og omegn

Jeg tilbyder yoga og mindfulness undervisning i Odense. I regi af Gråskov Yoga har jeg faste hold og afholder events – disse foregår primært i Karma Studio, men også andre steder i Odense og på Fyn. Dertil er jeg tilknyttet forskellige organisationer og træningscentre.

 

Karma Studio

Karma Studio er et lille og eksklusivt yogastudio i Pakhusgården i Åløkkekvarteret. I min optik er det Odenses lækreste yogastudio. Her tager jeg max. 10 deltagere ind på hvert hold netop for at gøre det til en helt speciel oplevelse for dig. Jeg kan på den måde tilpasse min undervisning til dig, der deltager, og jeg kan holde øje med og hjælpe alle. Med andre ord  – DU ER I FOKUS. Det bliver ikke mere eksklusivt og lækkert end dette.

I Karma Studio har jeg faste hold tirsdag og torsdag og afholder også løbende events.

Du kan se mine hold og events i Karma Studio i kalenderen her på hjemmesiden.

Læs mere om Karma Studio på www.karma-studio.dk

 

FOF Odense, OBBC & Træning for Qvinder

Foruden mine egne hold og events er jeg tilknyttet forskellige aftenskoler og træningscentre, hvor jeg tilbyder yoga og mindfulness undervisning i Odense. Alle mine hold finder du i kalenderen her på hjemmesiden:

FOF Odense: Hos FOF Odense i Vindegade har jeg to faste hold onsdag eftermiddag/aften.

Læs mere om mine hold hos FOF Odense på www.fof.dk/odense-fredericia-middelfart/Kursusoversigt/motion-og-bevaegelse/yoga

OBBC: Hos OBBC på Rugårdsvej har jeg et fast yinhold hver torsdag formiddag.

Læs mere om OBBC på www.obbc.dk

Træning for Qvinder: Træning for Qvinder har istandsat den gamle biograf på Skibhusvej. Det er en skøn yogasal, og jeg har fornøjelsen af at have et fast hold hver tirsdag morgen til de morgenfriske. Dertil er Træning for Qvinder det eneste sted i Odense, som tilbyder yogaabonnement, hvor du kan gå til alt den yoga, du har lyst til det.

Læs mere om Træning for Qvinder på www.tfq-odense.dk 

 

Events

Foruden mine faste hold laver jeg events forskellige steder i byen, herunder i samarbejde med SPIS Odense Food Festival, AOF Odense, HCA Festivals, Odense Blomsterfestival og BachMusic.

Alle mine events kan du finde i kalenderen her på min hjemmeside.

 

Privatundervisning

Foruden mine hold tilbyder jeg privatundervisning til dig, som leder efter en yogalærer, som kan tilrettelægge et program netop til dine behov og hjælpe dig med forskellige øvelser på yogamåtten. Læs mere om hvad jeg kan tilbyde dig under Yoga og mindfulness til privatpersoner.

 

Til virksomheder, firmaer og organisationer

Hvis du læser med her som virksomhedsejer eller er tilknyttet en organisation og er interesseret i enten firmayoga eller firmamindfulness, vil jeg invitere dig til at læse mere om, hvad jeg kan tilbyde under Yoga og mindfulness til virksomheder.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål

Generelle vilkår og forretningsbetingelser