fbpx
a

Velkommen til Gråskov Yoga. Brug gerne menuen i toppen af siden eller søg nedenfor.

 

0
  • No products in the cart.
 

Yoga & mindfulness

Mindfulness undervisning i virksomheder

Yoga i Odense og omegn

Jeg tilbyder yoga og mindfulness undervisning i Odense. Jeg har faste hold hos Jordnær Yoga og tilbyder desuden events forskellige steder i Odense og på Fyn.

 

Jordnær Yoga

Jordnær Yoga er et helt nyopstartet yogastudie lige i hjertet af Odense – på Læssøegade 9. Et yogastudie med fødderne på jorden og med stort hjerterum. Her kan du være lige som du er.

I Jordnær Yoga har jeg faste hold fra august 2020 mandag og tirsdag. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Du kan se mine hold og events i Jordnær Yoga i kalenderen her på hjemmesiden.

 

Events

Foruden mine faste hold laver jeg events forskellige steder i byen, herunder i samarbejde med SPIS Odense Food Festival, AOF Odense, HCA Festivals, Odense Blomsterfestival og BachMusic.

Alle mine events kan du finde i kalenderen her på min hjemmeside.

 

Privatundervisning

Foruden mine hold tilbyder jeg privatundervisning til dig, som leder efter en yogalærer, som kan tilrettelægge et program netop til dine behov og hjælpe dig med forskellige øvelser på yogamåtten. Læs mere om hvad jeg kan tilbyde dig under Yoga og mindfulness til privatpersoner.

 

Til virksomheder, firmaer og organisationer

Hvis du læser med her som virksomhedsejer eller er tilknyttet en organisation og er interesseret i enten firmayoga eller firmamindfulness, vil jeg invitere dig til at læse mere om, hvad jeg kan tilbyde under Yoga og mindfulness til virksomheder.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål

Generelle vilkår og forretningsbetingelser