fbpx
a

Velkommen til Gråskov Yoga. Brug gerne menuen i toppen af siden eller søg nedenfor.

 

0
  • No products in the cart.
 

Kropsterapi

Kropsterapi i Odense

Jeg tilbyder elevbehandlinger i kropsterapi i Odense. Kropsterapi er for dig, der oplever skader, ubalancer og spændinger i kroppen, og som ønsker at få løsnet op kropsligt, mentalt og følelsesmæssigt. Behandlingen foregår indtil videre i mit private hjem i Odense V.

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi skaber rum til det menneske du er. Gennem en blanding af pulserende massage, akupressur, zoneterapi, åndedrætsfrigørelse, ledfrigørelse og samtale arbejder vi os sammen ind til kernen af din problematik.

Udgangspunktet for kropsterapien er at se holistisk på krop og sind – de to er uadskillelige. Alt hvad vi oplever, lagres i kroppen. Hvis du værdilader det som negativt, lagres det i kroppen. Hvis du værdilader det som positivt, lagres det i kroppen. Og kroppen husker.

Når fx konflikter, stress, anspændthed og traumer ikke bliver forløst følelsesmæssigt, kan det sætte sig som ubalancer eller fysiske blokeringer i kroppen. En uforløst følelse er fx når du ikke giver dig selv mulighed for at føle sorgen i alle dens aspekter og længde, så længe, som sorgen nu engang lever. Måske du ikke længere møder forståelse fra dig selv eller dine opgivelser omkring din sorg, og derfor stopper du med at tale om det, pakker det væk og tillader ikke dig selv at lade følelsen komme til udtryk. Når vi undertrykker sådanne følelser sætter det sig i organerne og musklerne. Kroppen husker. Og som tiden går kan disse uforløste oplevelser sætte sig i kroppen som skavanker og måske endda smerter.

Hvorfor modtage kropsterapi?

Der kan være mange grunde til at opsøge en kropsterapeut.

Eksempler kan være:

  • Du lider af spændingshovedpine
  • Du oplever skulder- og rygsmerter
  • Du lider af museskader i håndled
  • Du har fordøjelsesproblemer
  • Du oplever angst
  • Du oplever stress
  • Du føler dig udbrændt

Eksemplerne er mange, og dette er naturligvis ikke en udtømmende liste.

Som din kropsterapeut møder jeg dig der, hvor du er. Kropsterapien kan være med til at åbne op for nye veje og ny energi omkring en kropslig, mental eller følelsesmæssig blokering.

Min uddannelse – din kvalitetssikring

Jeg er igang med at uddanne mig som kropsterapeut hos Totum – skole for kropsterapi. Uddannelsen er centreret omkring briksen, dvs. jeg allerede på første undervisningsdag begyndte at behandle og lærte min første teknikker. Jeg kommer derfor til at få rigtig mange mennesker og kroppe gennem mine hænder som en del af uddannelsen.  Jeg glæder mig helt vildt til at dele det med dig også.

Hvis du vil læse mere om uddannelsen så hop ind på Totums hjemmeside www.totum.dk.

Nysgerrig på, om kropsterapi er noget for dig?

Kropsterapi er for alle. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til mig. Du kan kontakte mig på min kontaktside. Er du klar til at booke en tid, kan du gøre det nedenfor.

Priser og booking af tid