fbpx
a

Velkommen til Gråskov Yoga. Brug gerne menuen i toppen af siden eller søg nedenfor.

 

0
  • No products in the cart.
 

Kropsterapi

Kropsterapi i Odense

Jeg tilbyder kropsterapeutiske behandlinger i Odense. Kropsterapi er for dig, der oplever skader, ubalancer og spændinger i kroppen, og som ønsker at få løsnet op kropsligt, mentalt og følelsesmæssigt. Behandlingen foregår indtil videre i mit private hjem i Odense V, men flytter til Grønnegade 21, 2. sal, 5000 Odense d. 1. oktober 2021.

Book din tid allerede nu ved at trykke på knappen nedenfor. På bookingsiden kan du vælge den tid, der passer dig.

Book tid

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi skaber rum til det menneske du er. Gennem en blanding af pulserende massage, akupressur, zoneterapi, åndedrætsfrigørelse, ledfrigørelse og samtale arbejder vi os sammen ind til kernen af din problematik.

Udgangspunktet for kropsterapien er at se holistisk på krop og sind – de to er uadskillelige. Alt hvad vi oplever, lagres i kroppen. Og kroppen husker.

Når fx konflikter, stress, anspændthed og traumer ikke bliver forløst følelsesmæssigt, kan det sætte sig som ubalancer eller fysiske blokeringer i kroppen. En uforløst følelse er fx når du ikke giver dig selv mulighed for at føle sorgen i alle dens aspekter og længde, så længe, som sorgen nu engang lever. Måske du ikke længere møder forståelse fra dig selv eller dine opgivelser omkring din sorg, og derfor stopper du med at tale om det, pakker det væk og tillader ikke dig selv at lade følelsen komme til udtryk. Når vi undertrykker sådanne følelser sætter det sig i organerne og musklerne. Kroppen husker. Og som tiden går kan disse uforløste oplevelser sætte sig i kroppen som skavanker og måske endda smerter.

Hvorfor modtage kropsterapi?

Der kan være mange grunde til at opsøge en kropsterapeut.

Eksempler kan være:

  • Du lider af spændingshovedpine
  • Du oplever skulder- og rygsmerter
  • Du lider af museskader i håndled
  • Du har fordøjelsesproblemer
  • Du oplever angst
  • Du oplever stress
  • Du føler dig udbrændt

Eksemplerne er mange, og dette er naturligvis ikke en udtømmende liste.

Som din kropsterapeut møder jeg dig der, hvor du er. Kropsterapien kan være med til at åbne op for nye veje og ny energi omkring en kropslig, mental eller følelsesmæssig blokering.

Min uddannelse – din kvalitetssikring

Jeg har taget min uddannelse som kropsterapeut hos Totum – skole for kropsterapi. Jeg blev færdig i september 2021. Uddannelsen er centreret omkring briksen, dvs. jeg allerede har mange hundrede behandlinger bag mig og masser af erfaring.

Hvis du vil læse mere om uddannelsen så hop ind på Totums hjemmeside www.totum.dk.

Nysgerrig på, om kropsterapi er noget for dig?

Kropsterapi er for alle. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til mig. Du kan kontakte mig på min kontaktside. Er du klar til at booke en tid, kan du gøre det nedenfor.

Priser og booking af tid