fbpx
a

Velkommen til Gråskov Yoga. Brug gerne menuen i toppen af siden eller søg nedenfor.

 

0
  • No products in the cart.
 

Naturterapi

Naturterapi i Odense

Jeg tilbyder naturterapi i Odense og på Fyn. Naturterapi er for dig, der trives i naturen eller længes efter mere tid i naturen, og som ønsker bevidsthed om en problematik i dit liv. Sessionerne foregår 1:1 i et naturområde i Odense.

Hvad er naturterapi?

Naturterapi er i sin essens terapi i naturen, dvs. at vi er i naturen, mens vi terapeutisk arbejder med den problematik, du gerne vil have belyst. Ved at opholde os i naturen kan vi bruge naturen som assistent og gå undersøgende og sansende til værks i forhold til at få perspektiver på din problematik. Naturen byder ind med symboler og åbner op for sanserne, hvilket kan bidrage til, at du får perspektiver til din problematik. Dertil åbner naturen op for en uforbeholden ”væren” – i naturen skal du ikke præstere eller være på nogen særlig måde. Naturen er bare. Og åbner op for, at du også godt bare må ”være”. Uden at gøre og præstere.

Når vi opholder os i naturen og arbejder med din problematik, vil du opleve, at dine sanser kommer i spil, og at de indtryk, som opstår i og gennem naturen, bruges terapeutisk i samtalen. Ved at bruge sanserne og åbne op for de oplevelser, naturen byder ind med, vil dit nervesystem stimuleres på en helt anden måde end ved traditionel terapi. Gennem naturen kan vi derfor åbne op for perspektiver på netop din problematik, som vi ikke på samme måde kan få adgang til gennem traditionel terapi.

I naturterapien kan du blive bedt om at sanse, hvad der er omkring dig, komme ned i kroppen gennem fx stillevandringer, balancere på træstammer hvis du har mistet fodfæste i livet, bestige bakker, bære på tunge sten og meget, meget mere. Dette er for, at du helt ned på celleniveau oplever og sanser din problematik.

Som en stor del af naturterapien har du mulighed for at gå i kontemplation. Det betyder i sin essens, at du får fred og ro til i stilhed at lade oplevelserne og sanseindtrykkene fra den terapeutiske proces at bundfælde sig. Nogle gange kan naturterapi åbne op for perspektiver, som skal lande – kropsligt og kognitivt. Ved at få ro til bare at stene ude i naturen, får du mulighed for, at du lander i den nye bevidsthed – hvad end det måtte være. Kontemplationen kan være lige præcis der, hvor du får den fred og ro, som du har brug for. Og måske den bidrager til ny selvindsigt og perspektiver på din problematik.

Min uddannelse – din kvalitetssikring

Jeg tager min naturterapeut uddannelse hos Human Education Group. Når jeg er helt færdiguddannet til marts 2020 (pt. udskudt til maj pga corona), har jeg været på 8 weekendmoduler fordelt over hele Danmark, haft utallige øvetimer med klienter, læst en masse bøger om naturterapi, mødt ligesindede mennesker og i det hele taget lært en masse om mig selv, naturen og det terapeutisk arbejde. Jeg glæder mig helt vildt til at dele det med dig også.

Hvis du vil læse mere om uddannelsen så hop ind på Human Education Group’s hjemmeside: www.heg.dk

Nysgerrig på, om naturterapi er noget for dig?

Før jeg tager en klient ind, ringes vi altid ved. Det gør jeg for at fornemme, om jeg er den rigtige terapeut til den problematik, du gerne vil tale om. Dermed sikrer jeg, at jeg autentisk kan gå ind i terapien sammen med dig. Og du kan også føle dig i trygge hænder. Den første indledende samtale er selvfølgelig uforpligtende. Du kan kontakte mig på min kontaktside.

Priser og booking af tid