fbpx
a

Velkommen til Gråskov Yoga. Brug gerne menuen i toppen af siden eller søg nedenfor.

 

 

Naturterapi

Naturterapi i Odense

Jeg tilbyder naturterapi i Odense og på Fyn. Naturterapi er for dig, der trives i naturen eller længes efter mere tid i naturen og som ønsker bevidsthed om en problematik i dit liv. Sessionerne foregår 1:1 i et naturområde i Odense.

Hvad er naturterapi?

Naturterapi er terapi i naturen. Vi tager den terapeutiske samtale med ud i naturen. Her går vi undersøgende til værks omkring det emne, som du gerne vil tale om og få belyst. Vi lader naturen assistere os undervejs – med de symboler den byder ind med, de sanser den åbner op for og den ubetingede væren, som naturen inviterer ind til. Naturen er derfor et rum, som åbner op for nye perspektiver, som ikke kan findes i et traditionelt terapilokale.

I naturterapien bliver din oplevelse langt mere oplevelses- og sanseorienteret. Dermed stimulerer det i langt højere grad dit nervesystem og sjæl. I naturterapien taler vi derfor ikke kun om problemet. Ofte vil jeg invitere dig ind til at sanse det, som er omkring dig, balancere på træstammer, bestige bakker, bære på tunge sten og slippe dem igen, og arbejde med stenopsætninger, når der er relationer i dit liv som skaber frustrationer. Og meget meget mere. Så alt efter dit emne bruger vi naturen som assistent til at skabe bevidsthed om emnet. Dit ubevidste sind, dit nervesystem, dine muskler, dit kredsløb, ja hele din krop vil mærke, at vi arbejder os kropsligt, sanseligt og symbolsk ind i de problematikker, som vi kognitivt belyser.

I naturen er der også god mulighed for at gå i kontemplation. Der hvor du i stilhed får lov til bare at være – enten for at finde ro og lande eller for at lade en terapeutisk proces bundfælde sig. At side og stene ud over landskabet er en proces, som gavner nervesystemet og kan skabe en følelse af, at bare det, at jeg er, er mere end nok. I en travl hverdag hvor “gøren” fylder ekseptionelt meget, kan denne “væren” være et helle, som kan skabe den fred og selvindsigt, som du har brug for.

Min uddannelse – din kvalitetssikring

Jeg har taget min naturterapeut uddannelse hos Human Education Group. Når jeg er helt færdiguddannet til marts 2020, har jeg været på 8 weekendmoduler fordelt over hele Danmark, haft utallige øvetimer med klienter, læst en masse bøger om naturterapi, mødt ligesindede mennesker og i det hele taget lært en masse om mig selv, naturen og det terapeutisk arbejde. Jeg glæder mig helt vildt til at dele det med dig også.

Hvis du vil læse mere om uddannelsen så hop ind på Human Education Group’s hjemmeside: www.heg.dk

Nysgerrig på, om naturterapi er noget for dig?

Før jeg tager en klient ind, ringes vi altid ved. Det gør jeg for at fornemme, om jeg er den rigtige terapeut til den problematik, du gerne vil tale om. Dermed sikrer jeg, at jeg autentisk kan gå ind i terapien sammen med dig. Og du kan også føle dig i trygge hænder. Den første indledende samtale er selvfølgelig uforpligtende. Du kan kontakte mig på min kontaktside.

Priser og booking af tid