fbpx
a

Velkommen til Gråskov Yoga. Brug gerne menuen i toppen af siden eller søg nedenfor.

 

 

Betingelser

Betingelser hos Gråskov Yoga

HANDELSBETINGELSER

Din tilmelding er bindende

Når du har tilmeldt dig og forudbetalt et forløb hos mig, har jeg ikke mulighed at refundere dit deltagerbidrag. Vær opmærksom på at ydelser som yogaundervisning ikke er omfattet af fortrydelsesretten for nethandel. Du kan evt. læse mere her.

Betaling

Du kan betale med kontanter, indbetale via MobilePay eller netbank.
For alle behandlinger gælder det, at afbud eller ændring af tid skal ske senest dagen før. Ved afbud senere end dette opkræves behandlingsprisen.

Du ankommer i god tid 

For at kunne gå på mine yogahold/events så gælder følende rammer:

 • Du er mødt op i god tid før timen/eventet starter, så der fx er tid til at:
  • Lægge sin måtte og andet udstyr klar
  • Gå på toilettet
  • Tage en kop the
  • Slukke mobil eller sætte på flight mode
  • Betale for timen (fx klip i klippekort, drop ind eller lignende)

Du er ansvarlig for dig selv og dine ting

Du er ansvarlig for din egen krop, dine personlige ejendele samt dit mentale velbefindende, når du deltager i Gråskov Yoga undervisning eller andre aktiviteter faciliteret af Gråskov Yoga. Velvidende at yoga, mindfulness, reiki og terapi kan hjælpe med mange fysiske og psykiske udfordringer er det i sidste ende dig selv som er ansvarlig for dig selv og dine ting. Ved deltagelse i undervisning af Gråskov Yoga er det derfor vigtigt at du har en forsikring som dækker dig i det tidsrum, hvor du deltager i Gråskov Yogas aktiviteter.

Som deltager er du ansvarlig for egen krop – det gælder hermed også den risiko, som følger med at være fysisk aktiv og gælder alle kropsdele, udførelse af bevægelser, skader/forstrækninger/graviditetskomplikationer mv. som kan opstå i forbindelse med deltagelse i undervisning eller vejledning af Gråskov Yoga.

Det påhviler deltageren at opsøge statsanerkendt vejledning hos læge, fysioterapeut, psykiater mv. hvis der opstår tvivl om hvorvidt deltager kan deltage i Gråskov Yogas aktiviteter.

Gråskov Yoga kan ikke gøres ansvarlig for evt. tab, skader, svie, smerte, tabt arbejdsfortjeneste eller andet som kan opstå som følge af deltagelse i Gråskov Yoga arrangementer af nogen art.

Du er desuden ansvarlig for at passe på dine personlige egendele. Dette inkluderer yogahjælpemidler, sko, høreapparat, smykker, briller mv.

Ved tyveri eller skader på ting opstået i forbindelse med Gråskov Yoga aktiviteter kan Gråskov Yoga ikke gøres ansvarlig for den opståede skade/tyveri eller evt. følger af skaden/tyveriet.

Det anbefales, at værdigenstande ikke medbringes til aktiviter af Gråskov Yoga, og at de genstande som er medbragt (smykker, telefon, briller, høreapparat mv.) opbevares i et afslås skab, etui, beholder eller lignende.

 

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte mig.

Kontakt Gråskov Yoga