fbpx
a

Velkommen til Gråskov Yoga. Brug gerne menuen i toppen af siden eller søg nedenfor.

 

 

Om Gråskov Yoga

1 (10)

Om Sarah Gråskov

Gråskov Yoga er drevet af Sarah Louise Gråskov. Sarah er uddannet yogainstruktør ved Yandara Yoga Institute i 2017 og RYT200 registeret hos Yoga Alliance. Hun har dyrket yoga siden 2011 og nyder den ro og velvære, det giver. Sarah er bosat i Odense, og ved siden af yogaen arbejder hun som fuldmægtig i en offentlig institution.

LÆS MERE OM SARAH GRÅSKOV'S YOGA CV

Det betyder yoga for mig

Flexibilitet

Gennem fysiske yoga øvelser opnår jeg større fleksbilitet og velvære i kroppen. Min krop er mindre stiv, og mine muskler bliver bløde af den kontinuerlige fysiske yogapraksis.

Ro og velvære

Yogaen er for mig mit helle, hvor min krop og sind finder ro, hvor jeg kan være til stede i nuet, og hvor jeg finder ind til stilheden.

Fysisk og mental styrke

Min kontinuerlige fysiske yogapraksis gør, at mine muskler opnår større styrke og stamina, og jeg derfor går gennem dagen med større overskud og nærvær.