fbpx
a

Velkommen til Gråskov Yoga. Brug gerne menuen i toppen af siden eller søg nedenfor.

 

0
  • No products in the cart.
 

Priser naturterapi

PRIS

Se nedenfor for særlige Corona-lockdown tilbud til dig!

Jeg tilbyder sessioner af 3 timers varighed i Odense. Normalpris pr. time er 600 kr., dvs. 1800 kr. for 3 timer.

Naturterapien kan foregå mange steder. Som udgangspunkt foregår den i Tusindårsskoven i Odense. Hvis du foretrækker, at vi mødes et sted, du kender, kan dette også lade sig gøre. Alt efter hvor stedet er, kan der blive tale om en merbetaling grundet transport til stedet.

Du kan betale via MobilePay eller netbank.
For alle behandlinger gælder det, at afbud eller ændring af tid skal ske senest dagen før. Ved afbud senere end dette opkræves behandlingsprisen.

Særlige corona-tilbud

I disse særlige corona tider tilbyder jeg 3 timers terapi for 1100 kr. (normalpris 1800 kr.) Hvis du økonomisk er hårdt ramt pga. corona, så skriv til mig, og vi finder en løsning 🙏🏻

Terapien finder sted i Tusindårsskoven i Odense. Du skal kunne transportere dig selv på egen cykel eller bil dertil og ellers følge myndighedernes retningslinjer. Jeg tager pt. ikke klienter ind, som er nødsaget til at tage offentlig transport. Hvis det er dig, så tilbyder jeg i stedet online naturterapi.

Online naturterapi 

Dette er for dig der oplever angst og uro i denne covid-19 tid og har brug for en at tale med. Sessionerne er på 1 time (pris 200 kr.) eller 1 1/2 time (pris 300 kr.).

Disse sessioner vil særligt have fokus på grounding og komme ned i kroppen. Du skal kunne ringe via FaceTime eller Messenger på din telefon og du skal have adgang til natur (have, park, strand, skov mv.) inden for 2-3 minutter.

Kontakt mig på info@graaskovyoga.dk hvis du ønsker at booke en online naturterapi session.

Booking af tid

Skriv til mig for at booke en tid. Vær opmærksom på at det ikke er muligt i vinterhalvåret at udføre naturterapi i de sene eftermiddagstimer/aften.

Kontakt