fbpx
a

Velkommen til Gråskov Yoga. Brug gerne menuen i toppen af siden eller søg nedenfor.

 

0
  • No products in the cart.
 

Ind til essensen af dig

Ind til essensens af dig

Vil du gerne lære dig selv bedre at kende og få bevidsthed på en særlig problematik eller stemning, som fylder i dit liv? Ønsker du at navigere fra det mest autentiske sted inde i dig? Så er denne ”ind til essensen af dig” session måske noget for dig.

Samtale, bålmeditation og kropsterapi

Vi starter omkring bålet, hvor vi sammen vil drøfte din problematik. Der vil også være tid til stilhed og refleksion. Tid til at stene lidt ind i flammerne med en kop varm te, så nervesystemet kan komme ned i gear, og dagligdagsbevidstheden kan træde lidt i baggrunden. Efter ca. en times tid om bålet, går vi indenfor, hvor vi arbejder os endnu dybere ned i din problematik gennem en kropsterapeutisk behandling. Vi slutter hele sessionen af med en kort samtale, hvor vi sammen samler op på de perspektiver og refleksioner, du har gjort undervejs.

Hele sessionen varer 2,5 time, så vi kan komme i dybden med din problematik. Du vil få stimuleret alle sanser. Kombinationen af samtale, ren væren i naturen og kropsbehandling vil hjælpe dig tættere på dig selv. Ind til essensen af dig. Du vil opleve at mærke dig selv på en helt ny måde og få nye perspektiver på dig selv og dit liv.

Eneste krav til dig er, at du er villig til at arbejde med dig selv og ønsker at komme nærmere essensen af dig.

Lidt om mig

Jeg har mange års erfaring med både yoga, meditation og terapi. Jeg er certificeret naturterapeut og Totum kropsterapeut. Gennem mange års arbejde med mig selv, står jeg nu med en selvkendskab og selvkundskab, som gør, at jeg ikke flygter fra mig selv, men forbliver nærværende med det, der nu engang opstår inde i mig. Mine erfaringer og min evne til at være med mig selv gør også, at jeg ikke er bange for at stå sammen med dig, mens du dykker ind i det, der er dig. Så spørgsmålet er blot: Er du klar til at møde dig selv? Er du klar til at rejse indad og møde essensen af det, der er dig?

Hvad, hvornår, hvor meget?

Pris: 1500 kr. 

Sted: I min kolonihave i Odense V. Du modtager adresse ved booking.

Tid: Kontakt mig, så finder vi et tidspunkt, der passer.

Lidt praktisk: Hav tøj på, som du kan holde varmen i, mens vi sidder omkring bålet. Dertil skal du have lagen og tæppe med til selve kropsterapi behandlingen.

Bestil tid