fbpx
a

Velkommen til Gråskov Yoga. Brug gerne menuen i toppen af siden eller søg nedenfor.

 

 

Reiki

Hvad er REIKI?

Reiki betyder universel livsenergi på Japansk. Den universelle livsenergi er i alt, og du er også en del af den. Når du modtager en reiki behandling, betyder det, at du får tilført energi direkte fra universet. Dit energisystem bliver ladet op, og du får de bedste betingelser for at føle harmoni i din krop og sind.

 

Reiki er udbredt over hele verden og er den mest anvendte healingsform. Grunden dertil er: den virker!

 

Reiki findes i dag i mange varianter. Det system, jeg er oplært i og praktiserer hedder Usui Shiki Ryoho Reiki, hvilket er et system ,der er overleveret gennem generationer fra Reikimester til Reikimester. Min Reikimister er Eva Lilli Godsk, og hendes Reikimesterlinje kan føres tilbage til Dr. Mikao Usui.

 

Behandlinger

Hver behandling indledes med en kort samtale. Herefter bliver du inviteret op på briksen, hvor du bliver puttet under et tæppe. Behandlingen foregår desuden fuldt påklædt – reiki energien bevæger sig gennem måde tæppe og tøj. Reiki healing foregår ved, at jeg placerer mine hænger i en serie af positioner på din krop. Du vil både få behandling på forsiden og bagsiden af kroppen, og hvis der er særlige hensyn, der skal tages, taler vi om det og tilpasser.

 

Behandlingen foregår i stilhed, så du som klient får mulighed for at rette opmærksomheden indad og ikke bruge energi og kræfter på at konversere eller fortælle om dine oplevelser på briksen, mens de finder steder.

 

Du behøver ikke at tro på reiki energi, men du skal som udgangspunkt være åben for den oplevelse, du får i forbindelse med behandlingen.

 

Det er forskelligt fra person til person, hvad man mærker under en behandling. Nogle vil blive afslappet og falder måske i søvn, andre mærker varme, en sitren eller prikken i kroppen, nogle ser farver og nogle mærker ingenting. Hvad end der er din oplevelse, så vid at reikien virker uanset.

 

Idet reiki er energi, arbejder reikien også lige præcis der, hvor du har brug for det. Her er nogle eksempler på, hvor reiki healing kan hjælpe dig:

  • Reiki støtter kroppen til at helbrede sig selv
  • Reiki frigiver stress, afspænder og skaber balance i krop og sind
  • Reiki støtter og styrker dit imunforsvar
  • Reiki hjælper med at komme dig openpå  igen efter sygdom og skader
  • Reiki hjælper med forskellige smerter, herunder muskel- og ledsmerter
  • Reiki hjælper til bedre søvn
  • Reiki hjælper med at dæmpe infektioner og betændelse i kroppen.
Priser og booking af tid